Ценител ли сте на кисели краставички? Ако е така, екстремното време в Мексико може

...
Ценител ли сте на кисели краставички? Ако е така, екстремното време в Мексико може
Коментари Харесай

Национален недостиг на кисели краставички, свързан с екстремното време в Мексико

Ценител ли сте на кисели краставички? Ако е по този начин, екстремното време в Мексико може да повлияе на наличността на закуската в Съединени американски щати.

Всяка година американците употребяват повече от 20 милиарда кисели краставички, само че неотдавна потребителите видяха, че някои заведения за хранене предизвестяват за „ народен дефицит на кисели краставички “.

Предупрежденията от заведения за хранене като Firehouse Subs, локални деликатеси и други като цяло са добросъвестни, защото както Министерството на земеделието на Съединени американски щати, по този начин и специалисти от Държавния университет на Северна Каролина споделят, че комбинацията от взаимозависимост от импорт и рисково време може да повлияе на доставките.

„ Наистина има дефицит на мариновани краставици и това е обвързвано с пониженото предложение от Мексико “, сподели за FOX Weather Джонатан Шултхайс, професор по градинарство в Държавния университет на Северна Каролина. „ В избрани райони на развъждане е било прекомерно горещо (100 °F), което понижава добивите. В други основни производстве...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР